Fotbollen är igång till glädje för många

Fotbollen är igång till glädje för många!

Intresset för att vara aktiv och spela fotboll är stort och det gillar vi. Vi har flera föreningar som vill anmäla sig till höstens tjejcup som avses genomföras helgerna vecka 41-43, vilket är kul.

SvFF har idag givit ut riktlinjer som möjliggör en normalisering av publiksituationen och det tillåts nu (14 augusti) att följa sina aktiva barn och ungdomar på plats när de spelar fotboll med beaktande av klokt agerande.

Med de erfarenheter vi alla fått under våren/sommaren kommer vi under tjejcupen anpassa omklädning, toaletter och måltider för att genomföra säkra fotbollsmatcher i likhet med all övrig fotbollsverksamhet. Detaljerat upplägg kommer presenteras för alla deltagande lag i månadsskiftet augusti/september.

Vill du anmäla dig till cupen går det bra fram till vecka 38. Betalning genomförs innan lottning sker efter anmälningstidens slut. Vi ser idag inget som ska omöjliggöra ett genomförande men självfallet är vi lyhörda för förändringar i smittspridningen och/eller för myndigheternas rekommendationer.

Vi kommer som ett led i säkerhetsarbetet att maximera antalet lag per klass så först tillkvarn gäller.

Eventuell återbetalning av anmälningsavgiften blir aktuell först om vi tvingas avstå från att genomföra tjejcupen.

Med vänlig hälsning

 

Per-Ola Johansson/Ordförande IFK Karlshamn

För frågor eller synpunkter kontakta kansli@ifkkarlshamn.com

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.