Sparbanken i Karlshamn tjejcup 2020, lördagen den 10 oktober

Sparbanken i Karlshamn tjejcup 2020, lördagen den 10 oktober

Hej,

Med anledning av att året 2020 inte är som alla andra år kommer vi i år skicka ut en allmän information till alla deltagande lag följt utav specifik information runt varje cupdag.

Gemensamt för alla cupdagar är att vi planerar in extra tid mellan varje match för att möjliggöra för spelare och publik att på ett säkert sätt förflytta sig till och från matcherna. Som vanligt eftersträvar vi rikligt med speltid för alla deltagande lag/spelare.

Vi vill dock påminna oss alla om att vi genomför cupen med ett ansvar för varandras hälsa och säkerhet. Naturligtvis behöver varje lag ha vuxna med sig som stödjer med transporter med mera men vi vill än en gång påminna om att publikreglerna fastställda av våra myndigheter pekar på stor restriktivitet.

Lunchen består av en matig pastasallad med kycklingfilé alternativt vegetariskt med sugrörsdricka, vilket alla lag kommer tilldelas under tidig förmiddag speldagen.

Lördagen den 10 oktober är det F2010 som är först ut i årets tjejcup.

Första matchstart är 09.00 och vi spelar matcherna 1 x 18 minuter. Efter att alla lag mött varandra kommer vi spela ytterligare två matcher var på eftermiddagen.

Spelschema skickas ut i veckan.

Varmt välkomna till Tjejcup.se i Karlshamn

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.