Tider skickas ut i god tid före cupen. Omklädningsrum i närhet till planen.

Utrustning
Vanliga fotbollsskor eller grusskor rekommenderas på konstgräset.

Regler
9 mot 9, 7 mot 7 resp 5 mot 5 enligt Svenska Fotbollförbundet.

I och F2009/2010 (13-14 år) gör lagen upp i gruppspel och ett slutspel med semifinaler samt slutligen final. Trepoängssystem tillämpas. Vid lika poäng räknas 1) Målskillnad. 2) Gjorda mål. 3) Inbördes möte. Skulle det fortfarande vara lika, tillämpas lottning med lagkaptenerna närvarande i sekretariatet.
Vid oavgjort i slutspelsmatch stoppas spelet efter ordinarie speltid, förlängning med s k ”sudden death” ska spelas omgående och antalet utespelare reduceras till sju mot sju. Efter två minuter reduceras antalet spelare till fem mot fem och spelet pågår därefter till ett mål görs av endera laget. Maxtid fem minuter, därefter straffläggning. Tre straffar var därefter en per lag tills vi har vinnare

I 7 mot 7 klasserna eftersträvar vi mycket spel för de deltagande lagen och garanterar minst fyra matcher per lag. Vi tillämpar en lottning som gör att deltagande lag, i så hög grad som möjligt; ställs mot motstånd som de normalt ej möter i ordinarie seriespel.

Deltagaravgift är obligatoriskt både för spelare och ledare.

Välj antingen cup-paket A eller B:

Paket A (inkluderar lunch + fin Cup T-shirt): 160 SEK /deltagare

Paket B (inkluderar lunch): 85 SEK /deltagare.

Ledare betalar 85 SEK /lunch (Paket B).

Inom laget kan tjejerna välja fritt mellan paket A och B. När cup-paket A registreras väljs samtidigt storlek på T-shirt. Deltagaravgifterna faktureras först när lagledaren angivit antal deltagare via My Team. Inloggningsuppgifter erhålls i samband med anmälan av laget. Fakturan på deltagaravgifterna skickas i ett separat mail.

Små avvikelser kan hanteras vid ankomst till cupen på speldagen.

Kiosk med hamburgare, grillkorv och övriga kioskvaror finns tillgängligt under cupen.